Ambitiøse iværksættere vil ændre dine aftensmadsvaner

Dinnr

En gruppe madglade iværksættere har sat sig for at udfordre en af danskernes mest hellige rutiner - aftensmaden. Det sker med det nye koncept Dinnr.

Danskerne får flere og flere penge til forbrug, men mindre fritid. Derfor er det oplagt at se på, hvordan man kan hjælpe dem med at få sundere vaner og mere kvalitetstid sammen. Det er gjort med Dinnr.

Konceptet er tilgængeligt via din arbejdsplads og meget enkelt. Download app’en og bestil aftensmad de dage, hvor tiden er knap. Maden leveres direkte til arbejdspladsen i en køletaske, så den let kan transporteres med hjem og opvarmes - det bliver ikke nemmere!

Det nye Dinnr koncept blev lanceret i januar, og har fået en fantastisk modtagelse af danskerne. Antallet af brugere vokser dag for dag, og de er begejstrede. I første omgang var time-to-market et afgørende parameter, men der ligger en lang række spændende nye features, som nu skal rulles ud, siger Martin Povlsen fra Adapt Mobile.

”Det har været super fedt at være med til at udvikle denne app, som er indbegrebet af convenience, uden den går på kompromis med kvalitet eller sundhed. Vi har haft et tæt samarbejde med de progressive iværksættere bag Dinnr, som kom til os med et ønske om at lave et helt enkelt værktøj til den travle familie – På syv uger har vi udviklet en super cool app, der giver et hurtigt overblik over, hvad der er på menuen de næste 10 dage. Det er nemt og overskueligt at bestille og efterfølgende betale med Mobilepay”, fortæller Martin Povlsen, Managing Director & Partner, Adapt Mobile.

Dinnr er udviklet til iOS og Android, og du kan tilmelde din virksomhed her.