Vores kunder får 5 Drupal Awards

Danmarks førende Drupal-hus hiver 5 priser hjem fra den årlige Drupal Awards konkurrence

Det årlige Danish Drupal Award løb af stablen i torsdags i Industriens Hus, i København. Et awardshow, der hylder danske Drupalløsninger. I samarbejde med vores kunder, hev vi 5 priser hjem i den rekordstore tilslutning til konkurrencen. 

Drupal_award_2017

Drupal Awards til Unity, Rezet, Rudolph Care, DS Norden, og Vitus Rejser

Unity tager prisen i ‘Bedste Interesse Organisation’ 
‘Made with Unity’ er Unitys nye online community, skabt til Unity-udviklere over hele verden for at showcase deres spil, og for at de let kan få adgang til hinandens spil. Platformen er brugervenlig, og er skabt til at håndtere både store mængder trafik og interaktioner. Siden lanceringen har der været over 1.5 millioner besøgende. 

Rezet får pris for ‘Bedste Design’ 
Udfordringen fra Rezet var, at skabe et webdesign med en æstetisk atmosfære der afspejler Rezets unikke filosofi - det er ikke bare en sko, det er en livsstil. Det nye design har skabt et stemningsfuldt købsflow, kendetegnet ved en fortællende stil, med store billeder. Hele projektet er skabt ud fra princippet mobile first, så det fungerer på de devices, der bruges af målgruppen. 

Rudolph Care vinder i ‘Bedste E-commerce’ 
Rudolph Care havde brug for en webshop, der kunne fortælle historien om produkterne, med fokus på hvordan de produceres, kan anvendes, og hvem de er relevante for - og det er præcis hvad de fik. Den nye webshop er bygget op om et fortællende univers, båret af flotte billeder og videoer, med skønhedstips og informationer om ingredienser og bæredygtighed. De enkelte produktsider er designet til at komplimentere produkterne, og er allerede blevet taget godt imod.

DS Norden vinder pris for ‘Bedste Intranet’
DS Norden skulle bruge et redesign af deres intranet, der sikrede at alle medarbejdere kunne tilgå websitet fra alle platforme, til hver en tid. Helt konkret, har DS Norden fået en opgradering af deres intranet til søs, der sikrer at alle medarbejdere har de samme forudsætninger for at tilgå viden. Resultatet har sikret, at alle DS Norden medarbejdere altid er informeret om vigtige ændringer og nyheder, uanset hvor de er. 

Vitus snupper pris for ‘Bedste E-commerce’ 
Et af landets ældste rejseselskaber, 65-Ferie, stod overfor en omfattende rebranding-proces, både visuelt og digitalt, da det velkendte navn skulle ændres til Vitus Rejser. Målet var klart - de ville have en stærk platform for at nå en bredere målgruppe. Det nye site er designet til at give brugeren et hurtigere og bedre overblik over tilbudte rejser, og er allerede blevet taget godt imod, med en stigning af online bookinger på 25% siden lanceringen.

Vi er utroligt stolte over at være nomineret i så mange kategorier med vores kunder! Kæmpe stort tillykke til vores teams, og til vores kunder - Stærkt arbejde!