Topbillede_DR

Musikoplevelser og talentudvikling får et boost på tværs af landegrænser

DR og norske NRK har i 15 år hjulpet ukendte talentfulde kunstnere med at få en plads på hhv. den danske og norske musikscene. Men hvorfor ikke udnytte potentialet yderligere med et fælles online initiativ, hvor musik deles og der battles på tværs af grænser?

Hvem_er_DR

I samarbejdet mellem Karrierekanonen og Urørt har DR og NRK skabt et community, som deler kærligheden til ny musik af danske og norske kunstnere. Samtidig fungerer Urørt og Karrierekanonen som de stærkeste aktører inden for musikalsk talentudvikling.

Hvad_DR

Med hjælp fra Adapt er Karrierekanonen udviklet og implementeret på en ny flot platform, der kan deles med Urørt. Her har brugerne mulighed for at blive introduceret til nye kunstnere via anmeldelser og artikler, mens de lytter til spirende musik. 

Hvordan_DR

Den nye platform gør det nemmere både for brugere og redaktører. Brugerne kan nemt uploade og dele musik, mens musikafspilleren bliver prioriteret som den primære funktion. Samtidig er det blevet nemmere for redaktørerne hurtigt at sortere og publicere nyt indhold.