Rezet sneakers

Rezet's nye webshop matcher købsoplevelse, passion og livsstil

For en udsøgt gruppe af sko-entusiaster er en sneaker ikke blot en sko - det er en passion og en livsstil. Det kender holdet bag Rezet Sneaker Store alt til, for de har alle selv en forkærlighed for sneakers. De forhandler kun mærker, de selv står inde for og produkter, de selv vil gå med. De deler denne passion med kunderne via tre fysiske butikker og nu også den relancerede webshop rezetstore.dk.

Webshop

Rezet Sneaker Store blev i sin tid grundlagt på baggrund af en forkærlighed til fortællingen om gamle løbesko, der gennem årene har opnået kultstatus. I dag er butikken kendt for at føre toneangivende og sjældne sneakers, der henvender sig til passionerede kendere landet over. Rezet Sneaker Store’s eksisterende webshop var bygget på en standard, der ikke længere kunne videreudvikles, og i forbindelse med implementeringen af et nyt ERP-system, fik Adapt til opgave at bygge en ny webshop, der kunne leve op til Rezet Sneaker Store’s ambitioner for et online sneakers univers.

Design

Ambitionen for webshoppen har været at skabe en købsoplevelse, der matcher mødet med en entusiastisk salgsekspedient i en fysisk butik. Der knytter sig mange fortællinger til de unikke sneakers, som shoppen fører, og det har været vigtigt ikke blot at få brugeren hurtigst muligt til indkøbskurven, men at formidle en oplevelse af produktet undervejs. Målgruppen interesserer sig for langt mere end blot skoens udseende, det handler om passion og tilhørsforhold. Shoppen skal derfor fungere som en vidensbank, der samtidig giver kunden en æstetisk og stemningsfuld oplevelse.

Trevejs-kommunikation

For at imødekomme denne verden, hvor en sko ikke blot er en sko, har vi skabt et stemningsfuldt købsflow kendetegnet ved store billeder med plads til fortællinger. Købsflowet er designet ud fra princippet mobile first, så det fungerer på de devices, der kendetegner målgruppen. Selvom sitet er målrettet feinschmeckere inden for produktkategorien, ekskluderer det ikke den almindelige bruger, der via en række fremtrædende søgekriterier kan finde frem til den rigtige sko uden at besøge shoppen med noget bestemt i tankerne.

Rezet sneaker store case