Unity topbillede

Unity vil skabe verdens største online spil-community

Den globale spilgigant Unity vil i samarbejde med Adapt skabe verdens største online spil-community for både udviklere og gamers. Platformen skal være til rådighed for alle Unity udviklere og give dem, uanset størrelse og budget, mulighed for at udnytte Unitys globale rækkevidde. Læs også artiklen Spilgigant satser på dansk bureau.

 

Unity er en global virksomhed, der har demokratiseret spilverdenen ved at skabe en unik platform, som er full service provider for spiludviklere. Unity blev desuden kåret som årets Guldmager af Berlingske Business Magasins Guld1000-liste i 2015.

 

Det nye online community, som udvikles på Drupal,  skal annoncere nye spil, som gamers ikke kan finde andre steder. Adapt videreudvikler løsningen både på et teknisk og konceptuelt plan, så løsningen bliver stedet, hvor alle klikker sig hen når de vil vide, hvad der rører sig i spilverdenen.

 

Over en million udviklere bruger Unitys spilmiljø hver måned, hvilket gør deres platforme til en af de største til softwareudvikling. Forud for løsningen arbejdes der således med at identificere målgrupper samt mulige kommunikationskanaler, og brugerne bliver spurgt om, hvordan de synes den nye løsning skal fungere. 

Unity quotes

"Vores opgave består i at hjælpe Unity med at skabe et online community, hvor udviklere kan dele deres spil i den demokratiske ånd som platformen er bygget på. Det vil sige en platform, hvor besøgende får en legende og indholdsrig oplevelse i deres søgen efter spil"

Janne Bjørsted
UX Designer i Adapt