Interflora_top

Verdens største leverandør af blomster præsenterer nyt gaveunivers

Interflora har valgt Adapt som ny strategisk ecommerce partner til udviklingen af deres online blomsterunivers, og målet er klart: Interflora vil præsentere det bedste udvalg af blomster, vin og chokolade til enhver anledning, som personaliseres til deres modtagere i hele verden.

Hvem_er_interflora

Som Danmarks foretrukne leverandør af blomster er Interflora igang med en digital transformation, som skal sikre dem førertrøjen de kommende årtier. Interflora leverer blomster til 175 lande og har derfor brug for en avanceret platform til at håndtere internationale ordrer og levering med henblik på mærkedage med ekstraordinær trafik.

Hvad_interflora

Adapt har vundet bureaukonkurrencen, som Interfloras digitale partner til strategi, udvikling, design og optimering. Drupal 8-platformen bliver fundamentet for den ecommerce løsningen. Den skal løfte et markant salg og derfor har stabilitet og skalérbarhed været væsentlige faktorer i valget af platform.

Hvordan_interflora

Med en velfunderet platform kan fokus rettes mod en personaliseret kundeoplevelse til formidling af følelser og kærlige tanker. Og glæd dig. Udvalget af produkter er ikke længere kun blomster, men også et spændende udvalg af chokolade, vin og specialiteter, så man altid er sikker på at få det sagt på den helt rigtige måde.

Interflora_citat

”Interflora.dk er helt naturligt omdrejningspunktet for alt hvad vi gør digitalt i de muligheder vi tilbyder vores kunder, i de muligheder vi har for at være agile og følge med efterspørgslen og ikke mindst i de muligheder vi har for at agere intelligent og effektivt i forhold til de muligheder der i dag – og fremtiden – ligger for at give vores kunder den rette oplevelse nu og her og når de møder vores kommunikation i andre kanaler. Vi glæder os til at kunne tage totalt ejerskab på vores egen data og bruge det aktivt – noget som ikke er muligt for os med den platform vi har i dag. Vi ser frem til dette samarbejde i mange år frem hvor Adapt bliver en tæt samarbejdspartner i Interflora.dk´s digitale udvikling.”

Zvi Goldstein, CMO Interflora.

Interflora_mosaik