Fantastisk plug & play med uendelige muligheder

Hvorfor Wordpress?

WordPress er den ideelle løsning for mindre og mellemstore virksomheder, der er på udkig efter en platform som de kan gøre til deres helt egen. Med tusindvis af plugins, er den enormt nem at tilpasse til din virksomhed, og med WooCommerce får du den platform, som 30% af alle online butikker bruger. Den er simpel at bruge, og nem at gøre unik.

Hvad er Wordpress?

Vi er vilde med open-source platforme! WordPress er en open-source platform, med et enormt community af udviklere, der konstant tilføjer nye plugins, og optimerer platformen. Det er en platform der nærmest ingen begrænsninger har, og den er lige til at sætte op, og nem at styre.

Så hvad er det egentlig vi gør?

Vi er dine vækst-partnere. Vi hjælper dig med at designe og udvikle en løsning, der får din forretning til at skille sig ud, og holder dig attraktiv i et omskifteligt moderne marked.

Der sker masser af spændende udviklinger i platforme hele tiden. Det kan være lidt af en mundfuld, men det er derfor vi er her. Vi er altid åbne for en snak om hvad du har brug for, og hvordan vi kan hjælpe dig. Så gi’ os et kald, eller send os en mail, så tager vi den derfra.

wordpress

wordpress platform

 

Adapt har, med stor professionalisme og med forretningsforståelsen for øje, designet, udviklet og implementeret vores nye digitale univers på WordPress platformen. Vi føler os i trygge hænder hos Adapt, som både har erfaringen og kompetencerne til at drive online e-handel.

Jannik Bendsen, Gline Tattoo